НАСТАНИ НОВОСТИ
×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ КОНТАКТ
НАСТАНИ НОВОСТИ

Купете каско осигурување и добијте дополнителни 2 месеци продолжување на вашето покритие


Отсега, со секоја купена полиса за каско осигурување во периодот од 1.5.2020 година до 31.10.2020 година овозможуваме дополнителни 2 месеци продолжување на вашето покритие за износот на годишната премија

Не грижете се, со нас секогаш ќе имате сигурен партнер и пријател!

Сите можни последици врз вас и врз вашето возило ќе бидат санирани со полисата за каско осигурување! Покрај основните ризици, дополнително може да ги осигурите возачот и патниците од последици на несреќен случај – незгода, како и дополнителната опрема и багажот.Осигурени опасности со каско осигурување:


 • сообраќајна незгода
 • превртување
 • судир
 • удар
 • лизгање
 • паѓање или удар со предмет
 • пожар
 • надворешно термичко или хемиско дејство
 • удар на гром
 • експлозија
 • луња
 • град
 • снежна лавина
 • паѓање на воздушни летала
 • манифестации и демонстрации
 • кражба и разбојништво
 • злонамерни постапки и обест на трети лица
 • оштетување тапацир
 • намерно предизвикана штета на возилото за да се спречи дополнително и поголемо оштетување на автомобилот, но и на други предмети или лица
 • поплава, порој и високи вод


 • Едноставно посетете ги нашите експозитури или за повеќе информации исконтактирајте нè на телефонскиот број 02 155 66. prodazba@halkinsurance.com.mk